top of page

Aromatherapie betekent therapie via geuren. Onderzoek toont aan dat door gebruik van bepaalde geurtriggers in je systeem er bepaalde psychische reacties in gang gezet kunnen worden. Die gebruiken we dan in je voordeel, zodat je bijvoorbeeld rust gaat ervaren of focus of een positief gevoel krijgt.

Aromatherapie wordt toegepast met essentiële oliën die je kan verdampen in de ruimte met een aromadiffuser of via een verdunning in auraspray die je over je lichaam kan sprayen.

Meer info hierover vind je op www.Ateliergeluk.Com

Chakra's zijn energiecentra die zich op bepaalde plaatsen in ons systeem bevinden. laat je energiestroom op basis van chakra's in kaart brengen via een online vragenlijst en krijg de ondersteuning die jij op dit moment nodig hebt.

Teveel of te weinig energie op bepaalde chakrapunten kan leiden tot diverse mentale klachten. Bv. angsten, depressieve gevoelens, pijnen, gevoelens van wanhoop, moedeloosheid, gebrek aan zelfvertrouwen,...


  • Online vragenlijst om jouw energiestroom in kaart te brengen.
  • Je krijgt één Findhorn Bloesemremedie van 30ml OF 2 chakrabloesems van 10 ml OF een chakra auraspray om rondom jou te sprayen. Volgens voorkeur of volgens de inschatting op basis van de vragenlijst.
  • Achteraf krijg je een verslag met een overzicht van jouw noden, de stappen die je kan zetten, doorverwijsadressen, ondersteuningsmiddelen voor de toekomst.
  • Inclusief 3 audio's die passen bij jouw noden.
  • Inclusief bloesemremedie 30ml OF 2 bloesemremedies 10 ml OF chakra auraspray.
  • Na het boeken van het consult krijg je de vragenlijst doorgestuurd. We streven ernaar om binnen de week jouw verslag en gekozen ondersteuning (bloesem of auraspray) op te sturen.
  • Opgelet: na het doorsturen van de vragenlijst kan deze bestelling niet meer geannuleerd worden en is er geen recht op teruggave van betaling, om welke reden dan ook.
  • Kostprijs: 70€, all in.
  • Boeken via mail naar marijke.lens@gmail.com of via deze link.


Psychologisch chakraconsult in de praktijk

Idem als wat hierboven beschreven staat, maar dan kom je fysiek naar de praktijk voor een persoonlijk gesprek.

Verder krijg je alles wat je bij het online bloesemconsult krijgt. De prijs voor een sessie van 50-60 minuten bedraagt 130€ all in.

Hiervoor stuur je een mailtje naar marijke.lens@gmail.Com

Meer ondersteuning en overzichten van aromatherapie vind je op:

www.ateliergeluk.com


Atelier Geluk is een plek waar je terecht kan voor producten voor mentale ondersteuning en meditatief handwerk.

Je kiest en koopt niet alleen de producten, maar ook een stukje zelfzorg via de bijhorende meditatiekaarten, oefenboekjes, booklets met tips, een rustanker, de gelukskaarten,...

Op die manier willen wij jou helpen om terug met veerkracht en op een positieve manier in het leven te staan en om zelfzorg en zelfliefde toe te passen. Sta opnieuw in jouw kracht en creëer een stuk geluk op jouw weg.

De meditatief handwerk pakketten helpen om in een rustige 'flow' te geraken en je hoofd tot rust te brengen.

De psychische ondersteuningsproducten helpen je mentale welzijn te verbeteren, versterken het zelfhelend vermogen van geest en lichaam. Dit in de vorm van olie om te verdampen, olierollers, kamersprays, aurasprays, bloesemremedies, magnesium,...

bottom of page