top of page

Negatieve attitudes en gewoontes veranderen (3 tot 4 sessies)

Iedereen heeft wel negatieve gewoontes of houdingen waar hij graag aan zou willen werken. Hypnose is de ideale manier om op een dieper bewustzijnsniveau die veranderingen aan te brengen. Hierdoor wordt het voor jou in je dagelijkse leven veel makkelijker om die positieve gewoontes en attitudes op te roepen en je levensstijl op een positieve manier te veranderen.

In 3 tot 4 sessies gaan we aan de slag met het identificeren van de zaken die je wilt veranderen en herschrijven we die dieperliggende gewoontes binnenin jou. Je leert doelen te stellen en deze ook te bereiken. Met behulp van visualisaties in hypnose wordt je een betere versie van jezelf. Je vertrouwen in jezelf en je eigen kunnen wordt ook bevorderd.


Ervaringen van mensen die negatieve attitudes en gewoontes veranderen (anoniem wegens beroepsgeheim)

"Ik ben een geboren pessimist. Of dat dacht ik toch. Tot ik toevallig bij hypnose terecht kwam. Ik ging eigenlijk voor een andere reden naar de hypnotherapeut, maar ze zei al gauw dat mijn negatieve instelling mij blokkeerde. Daarop werkten we daar eerst aan via oefeningen rond positiviteit. Nu sta ik helemaal anders in het leven. Ik bekijk alles veel positiever en van de zonnige kant. Soms betrap ik mezelf erop dat ik nog eens negatief denk, maar dan kan ik dat direct ombuigen want er zijn altijd twee manieren om naar iets te kijken."


"Als ik ergens bij negatieve mensen of in een vijandige omgeving kwam trok ik mij dat erg aan. Dan kon ik daar soms dagen van aangedaan zijn. Via de hypnose heb ik mezelf leren beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf en kan ik nu veel beter omgaan met de harde wereld rond mij."


"Jarenlang ging ik ervan uit dat bewegen niets voor mij was. Ik was op school ook altijd gebuisd voor turnen en ontwikkelde daar een grote afkeer van sport. Door mijn attitude tegenover bewegen te veranderen heb ik geleerd dat het energie en fitheid kan brengen voor mijn lichaam en dat het mij echt gezond maakt. Ik geniet nu van mijn dagelijkse wandeling en kan niet meer leven zonder dat goed gevoel dat het mij geeft."

bottom of page