top of page

Spirituele hypnose (2 tot 4 sessies)

Spirituele hypnose kan gebruikt worden voor wie op zoek is naar zingeving in dit leven of wilt terugkeren naar de kinderjaren of het innerlijk kind, of misschien zelfs naar een vorig leven. Ook voor wie graag zijn mentale sterkte wilt doen toenemen en het geloof in zijn eigen innerlijke kracht wilt verhogen. Of voor wie op een meer spirituele manier in het leven wil staan en een connectie wilt maken met zijn spirituele begeleider of beschermer.

Afhankelijk van je eigen behoeftes gaan we aan de slag in een 2 tot 4 sessies.


Ervaringen van mensen die spirituele hypnose hebben ervaren (anoniem wegens beroepsgeheim)

"Ik was al langer zoekende naar meer. Ik kon niet direct uitdrukken wat, maar ik had hulp nodig. In hypnose zijn we op zoek gegaan naar mijn geestgids, een gids die altijd bij mij is en die mij steun biedt in het dagelijkse leven. In de oefening zag ik mijn persoonlijke gids echt naast mij komen staan, ik voelde zijn aanwezigheid. Ik voel hem nu op elk moment bij mij en heb veel meer vertrouwen in alles wat ik onderneem omdat ik deze krachtige persoon bij mij voel."


"Mijn moeder overleed 4 jaar geleden zonder dat ik afscheid heb kunnen nemen. In hypnose heb ik haar terug gezien en hebben we uitgesproken wat er toen niet was gezegd. Ze heeft mij gerustgesteld en ik heb op een mooie manier afscheid kunnen nemen. Ze is nog wel altijd bij mij, maar ik heb rust en ik denk zij ook."

bottom of page