top of page

Een gezonde levensstijl of Een virtuele maagband (3 tot 4 sessies)

Bij een virtuele maagband bootsen we in 3 tot 4 sessies het effect na dat je zou verkrijgen als je operatief een maagband laat installeren, namelijk het verkleinen van je maag. Daarnaast leggen we de basis van een gezonde levensstijl en wordt je gemotiveerd om gezond te eten, water te drinken en te bewegen. 

In een eerste sessie bekijken we je eetgedrag, de situaties waarin en redenen waarom je te grote porties eet of zoveel overgewicht hebt, je bewegingsgedrag en de manieren waarop je in het verleden bent omgegaan met je overgewicht. We bekijken dan wat de maagband inhoudt en wat dat voor jou kan betekenen. De basis van de maagband en de gezonde levensstijl worden onder hypnose aangebracht. In een tweede sessie ga je in hypnose en wordt de maagband versterkt en strakker gemaakt. Daarnaast werken we aan je motivatie om in moeilijke situaties controle te behouden over je eetgedrag, om te gaan bewegen, water te drinken, te kiezen voor gezonde alternatieven,...

In een derde sessie wordt de aanwezigheid van de maagband opnieuw bevestigd en pakken we je specifieke valkuilen (bv. snoepen) verder aan. Verder zal je onderbewustzijn je zelf herprogrammeren als iemand die op een gezonde manier in het leven staat. Ook zelfvertrouwen en positiviteit komen aan bod om ervoor te zorgen dat de effecten op lange termijn stand houden.

Tijdens een vierde sessie, die enkele maanden later plaats vindt, evalueren we je proces en sturen het onder hypnose bij waar nodig.

Door de persoonlijke aanpak en het dieper werken op jouw eigen valkuilen is deze virtuele maagband geschikt voor iedereen die een gezonder leven wilt leiden of wilt afvallen.


Reacties van mensen die een virtuele maagband lieten installeren (anoniem wegens het beroepsgeheim)

"Dit wou ik je even vertellen... HEEL speciaal gevoel voor me! Net hadden we frietjes gehaald bij de frituur, had een klein frietje besteld en heb deze maar half opgekregen!! Dus de 'behandeling' heeft daadwerkelijk ENORM positieve gevolgen!! Bedankt!!!!!"


"Het lijkt of er een knop is omgedraaid in mijn hoofd, ik heb geen enkele keer aan snoep gedacht deze week. Vroeger zou ik 's avonds alles in mijn mond hebben gestoken wat ik vond, nu heb ik er zelfs niet aan gedacht."


"Heel raar vind ik het, ik ben precies op een heel andere manier met mijn eten bezig. Ik denk er echt over na of ik nog honger heb of het alleen maar goesting is. En dan stop ik gewoon, in plaats van nog eens goed bij te scheppen."


"De moment dat ik ben buiten gegaan de eerste keer heb ik geen druppel cola meer gedronken. Vroeger was dat 2-3 liter cola op een dag, nu smaakt het mij zelfs niet meer. Liters water drink ik en ik voel mij daar heel goed bij. Ondertussen, 6 maanden later, ben ik al 25 kg afgevallen. Ik heb dan wel geld bespaard op de cola, maar de kledingwinkel verdient toch goed geld aan mij."


"Dat kunnen kiezen voor mijn gezondheid, dat vind ik zo bevrijdend. Niks moeten wegen, alles mag en alles kan, er is niks wat ik mij moet laten. Maar ik kies gewoon echt voor mijzelf."


"Mijn zelfvertrouwen kreeg ook een enorme boost. Ja, ik geloof in mijzelf en ik kan dat! Ja, ik ben een mooie vrouw en ik ben het waard om graag gezien te worden!"


"Jarenlang ging ik ervan uit dat bewegen niets voor mij was. Ik was op school ook altijd gebuisd voor turnen en ontwikkelde daar een grote afkeer van sport. Door mijn attitude tegenover bewegen te veranderen heb ik geleerd dat het energie en fitheid kan brengen voor mijn lichaam en dat het mij echt gezond maakt. Ik geniet nu van mijn dagelijkse wandeling en kan niet meer leven zonder dat goed gevoel dat het mij geeft."

bottom of page