top of page

"Droom niet over je leven, maar leef je dromen"

Rust in ons hoofd, fit en energiek zijn en ons privéleven en werk in balans. Willen we dat niet allemaal? Waarom is het dan zo moeilijk om dit te bekomen? Weet je eigenlijk wel wat je echt wilt? Of zit je op een dood spoor en willen je lichaam en geest niet meer mee.


Burn-out uit zich in de huidige veeleisende maatschappij steeds vaker en vaker. Het wordt gekenmerkt door een hoog stressniveau gedurende een langere periode, concentratieproblemen, stemmingswisselingen, opvliegendheid, prikkelbaarheid, negatieve gedachten, slaapproblemen, futloosheid, piekeren, frustraties, vage darmklachten, spierpijnen, migraine,...

Aan de hand van een stappenplan gaan we op zoek naar je energievreters en energiegevers, met de bedoeling de balans weer te laten overslaan in het voordeel van jouw geluk.


Wat wil je bereiken in het leven en hoe kan je dat doen? Wat zijn je talenten, je waarden en normen, je dromen en verlangens, je prioriteiten, je doelen op korte en lange termijn,... Hoe past je gezinssituatie, je werk en je karakter hier allemaal in?

We zoeken uit wat voor iemand jij bent, hoe je in het leven staat en waar je naartoe wilt. Daarna bekijken we heel concreet welke kleine en grote stappen er nodig zijn om jouw dromen en verlangens te bereiken.


Door eens echt na te denken over jezelf en je leven kom je soms tot verrassende inzichten. Misschien doe je al jaren een job waar je je eigenlijk niet goed in voelt en is dat de reden waarom je je altijd zo moe voelt. Of misschien neem je wel te weinig tijd voor jezelf en offer je je steeds op voor anderen. Tijd om erachter te komen welke zaken je energie vreten en ze aan te pakken!

bottom of page