top of page

Hechtingsproblemen aanpakken (3 tot 4 sessies)

Voor wie een moeilijke start heeft gehad in het leven en zich niet of slecht heeft leren hechten aan zijn opvoedingsfiguren is het mogelijk om toch nog een (deels) veilige hechting te creëren. We gaan kijken wat er mis gegaan is in je vroege levensjaren en gaan op zoek naar de gevolgen die dat heeft op je functioneren en het aangaan van je relaties vandaag. Met behulp van hypnose installeren we 'ouders' of 'opvoeders' zoals je ze had moeten hebben. Liefdevolle mensen die jou op een juiste manier ondersteund hebben in je baby- en kinderjaren. We herprogrammeren ook de negatieve gewoontes die je ten gevolge van die slechte hechting hebt ontwikkeld en zorgen ervoor dat je opnieuw stabiliteit en tevredenheid in je leven kan vinden. Het vertrouwen in jezelf en je omgeving wordt verhoogd en je leert jezelf ook graag te zien.

Naargelang je eigen behoeften doen we dit in 3 tot 4 sessies.


Ervaringen van mensen die aan hechtingsproblemen werkten in hypnose (anoniem wegens beroepsgeheim)

"Een rotjeugd heb ik gehad, met een vader die dronk en een moeder die emotioneel niet beschikbaar was. Ik kan mij niet herinneren dat ze mij ooit één knuffel heeft gegeven. Dat heeft natuurlijk een zware impact gehad op mijn leven. Ik durfde geen relaties aan te gaan, omdat het in mijn ogen toch al duidelijk was dat die persoon mij op een moment in de steek zou laten. Door terug te kijken naar die moeilijke hechting in mijn kinderjaren en een stukje veiligheid in mij te installeren heb ik opnieuw geleerd mij open te stellen voor de liefde van anderen."


"Ik had een heel traumatische jeugd met fysieke en mentale mishandelingen en op mijn 60 jaar voelde ik daar nog altijd de gevolgen van. Alle therapieën had ik al geprobeerd, al veel therapeuten en psychologen bezocht, maar angst bleef altijd een deel van mijn leven. Door de hypnose kon ik die zware impact van mijn jeugd verminderen en is die ondertoon van angst eindelijk uit mijn leven verdwenen. Bedankt!!"


"Toen mijn vorige partner mij weer liet zitten, kreeg ik dat niet verwerkt. Jaren heb ik daarvan afgezien en toen besloot ik dat ik hulp moest zoeken. We zijn naar de liefde in mezelf gaan zoeken en ik heb geleerd dat je in de eerste plaats van jezelf moet houden en je niet afhankelijk moet maken van iemand anders. Vandaag ben ik terug die sterke vrouw die ik wilde zijn en geniet ik van rustig alleen te zijn in plaats van weg te vluchten in het feestleven."

bottom of page