top of page

Stoppen met roken (2-3 sessies)

In 2 sessies wordt je rookprobleem aangepakt door de geest ervan te overtuigen dat je een niet-roker bent.

In een eerste sessie bekijken we je rookgedrag, de reden van het roken en de zaken die je in het verleden al hebt geprobeerd om te stoppen met roken. Je wordt op dat moment al geherprogrammeerd als een niet-roker.

Tijdens de tweede sessie bevestigen we je nieuwe niet-rookgedrag. Anderzijds bekijken we onder hypnose de situaties waarin je rookgedrag het duidelijkst aanwezig was en veranderen we die gewoonte op die momenten. We versterken ook het vertrouwen en geloof in jezelf dat je je doel van niet-roken kunt bereiken. Dit voorkomt herval op lange termijn.


Reacties van mensen die via hypnose zijn gestopt met roken (anoniem wegens beroepsgeheim)

"Ik heb sinds de eerste sessie geen sigaret meer aangeraakt. Ik ga niet beweren dat het altijd makkelijk was, ik had soms nog wel die goesting, maar na even nadenken besloot ik dan ook om voor mijzelf en mijn gezondheid te kiezen. Op die manier ben ik nu al een hele tijd een niet-roker."


"Ik was dat roken zo beu en de hypnose was mijn laatste redmiddel, ik had al alles geprobeerd. Nu ga ik tijdens mijn pauze een toer wandelen of ik eet een stuk fruit en ik voel dat mijn lichaam daar enorm mee vooruit gegaan is. Ik heb het gevoel dat ik terug baas ben over mijn eigen lijf en gezondheid."


"Ik had schrik dat ik door te stoppen met roken ging verdikken. Maar doordat er in de hypnose als vervanging werd gezegd dat ik elke keer als ik zin had in een sigaret een glas water ging drinken, ben ik nu liters water op een dag aan het drinken en ben ik af van die vieze gewoonte."

bottom of page