top of page

Traumaverwerking (3 tot 4 sessies)

In 3 tot 4 sessies gaan we kijken naar je trauma en ervoor zorgen dat je een manier vindt om het je leven niet langer te laten bepalen.

In een eerste sessie kijken we naar je traumaproblematiek en de strategieën die je al eerder uitprobeerde om ermee om te leren gaan. Je maakt kennis met hypnose als middel om te ontspannen. Hiermee kan je dan meteen thuis aan de slag.

In verdere sessies gaan we inzoomen op het trauma om het een plaats te leren geven in je lichaam en je leven. De heftige emoties die het oproept leer je te kaderen. Verder werken we aan ankers installeren die je op moeilijke momenten in het dagelijks leven een houvast kunnen bieden en je rustig kunnen maken. We verhogen ook het vertrouwen in je eigen kunnen om om te gaan met moeilijke situaties en emoties.

Afhankelijk van hoe diepgeworteld het trauma is en je eigen behoefte doen we dit in 3 tot 4 sessies.


Reacties van mensen die via hypnose aan trauma hebben gewerkt (anoniem wegens beroepsgeheim)

"Ongelooflijk hoe ik al na één sessie mij direct al beter voelde, de invloed van de mishandelingen uit mijn verleden was al minder. Met de sessies die volgden voelde ik het trauma verder en verder naar mijn achterhoofd verhuizen, waar het vroeger constant vooraan stond."


"Ik had een heel traumatische jeugd met fysieke en mentale mishandelingen en op mijn 60 jaar voelde ik daar nog altijd de gevolgen van. Alle therapieën had ik al geprobeerd, al veel therapeuten en psychologen bezocht, maar angst bleef altijd een deel van mijn leven. Door de hypnose kon ik die zware impact van mijn jeugd verminderen en is die ondertoon van angst eindelijk uit mijn leven verdwenen. Bedankt!!"


"Bij elke sessie voelde ik mijn angsten en negatieve gedachten door hetgeen wat ik gezien had kleiner worden. Ik heb de angst geconfronteerd en ben er als winnaar uitgekomen."

bottom of page