top of page

Zelfvertrouwen verhogen (3 tot 4 sessies)

In 3 tot 4 sessies krijgt je zelfvertrouwen een enorme boost.

In een eerste sessie kijken we naar je zelfvertrouwen, de redenen waarom het zo laag is en de situaties waarin je daar het meeste last van hebt. We kijken ook wat je al eerder geprobeerd hebt om je zelfvertrouwen te verhogen en waarom dat niet lukte. Je gaat al een eerste keer kort in hypnose zodat je thuis al aan de slag kan.

In een tweede en derde sessie gaan we via hypnose kijken naar de situaties waarin je zelfvertrouwen het laagst is en leer je op een andere manier te reageren. We maken ook een connectie met dat laag zelfvertrouwen en gaan op zoek naar manieren om het vanuit je kern te verhogen. Verder zal je onderbewustzijn je eigen zelf gaan herprogrammeren tot iemand met meer zelfvertrouwen.

Afhankelijk van je eigen noden kan de 4e sessie meteen plaats vinden of enkele maanden later.


Ervaringen van mensen die hun zelfvertrouwen verhoogden via hypnose (anoniem wegens beroepsgeheim)

"Heel raar vind ik het nog altijd. Hoe die visuele oefeningen ervoor hebben gezorgd dat ik het geloof in mezelf heb teruggevonden. Ik ga heel nieuwe uitdagingen aan en probeer dingen uit dit ik vroeger nooit niet zo gedurfd hebben. Dat had ik nooit verwacht, en mijn omgeving ook niet."


"Eindelijk voel ik mij terug goed in mijn vel. Ik zie mezelf graag om wie ik ben en ik heb geleerd dat ik niet aan de verwachtingen van anderen moet voldoen om mij goed te voelen. Ik ben goed hoe ik ben."


"Mijn grenzen zijn verlegd. Ik geloof gewoon weer dat ik kan bereiken wat ik wil, zoals ik dat vroeger wel kon. Ergens onderweg was ik dat vertrouwen in mezelf kwijt geraakt. We zijn via hypnose gaan kijken naar die vroegere ik en ik heb dat zelfvertrouwen terug overgenomen, geweldig!!"


"Ik zie mezelf terug graag. Ik heb gehuild als een klein kind toen het besef doordrong dat ik mooi ben, dat ik het waard ben om mezelf te zijn en mij ook graag te zien.'

bottom of page