top of page

Part​ners

Omdat ik zelf niet op alle hulpvragen kan ingaan, verwijs ik jullie graag door naar enkele partners.

 

Producten ter ondersteuning van mentale gezondheid

Op de webshop www.ateliergeluk.com vind je heel wat informatie en ondersteuning terug voor jouw mentale gezondheid. Creëer je eigen stukje geluk en verhoog je veerkracht met behulp van zelfzorg.

Maak gebruik van bloesemremedies, aromatherapie, aurasprays, meditatief handwerk,...

Zoek op klacht of thema om te kijken wat er past bij jouw hulpvraag.

Je kan ook gebruik maken van een online psychologisch consult (zie pagina Bloesemremedies of Aromatherapie)  waarbij jouw mentale welzijn in kaart wordt gebracht aan de hand van een vragenlijst die je invult. Deze analyse gebeurt helemaal door mijzelf.

 

Online therapie

Wil je graag vanop afstand aan de slag, dan beveel ik Steffi Pieters graag aan. Zij is de bezielster van In Essence You Are Beautiful en werkt online met cliënten vanuit de natuur in Peru.

Als psycholoog en therapeut is zij gespecialiseerd in:

  • EFT (Emotional Freedom Technique)
  • Creatieve therapie

Voor iedereen die het verlangen voelt om te groeien en dichter bij zijn ware zelf te komen. Steffi helpt jou op je weg en begeleidt je om de juiste richting te kiezen en te volgen.

Meer info: steffi@inessenceyouarebeautiful.com en alle info op haar website www.inessenceyouarebeautiful.com

 

Onderzoeken

In Alken vind je Charlotte Vanneste, orthopedagoog en psychotherapeute. Eén van haar specialisaties en passies is diagnostisch onderzoek. Dat gaat over intelligentie onderzoek, testing naar AD(H)D en ASS, vanaf de leeftijd van 6 jaar. Zowel kinderen, jongeren als volwassenen kunnen hiervoor bij haar terecht.

Meer info via Charlotte zelf: www.charlottevanneste.Com

 

Zielstherapie

Praktijk De Verbinding met als hoofdfiguur psycholoog, psychotherapeut en hypnotherapeut Anneleen Vanroy, heeft als doel om je lichaam en geest te gaan verbinden met je Ziel. Naast het aards therapeutische geeft ze ook aandacht aan het spirituele stuk in jou om je zo integraal te begeleiden op je zielspad. Naast therapeutische vaardigheden beschikt ze over heel wat kennis en ervaring met Soul Body Fusion, Soul Key Therapy, spirituele therapie,...

Meer info via Anneleen zelf: https://www.phpt-de-verbinding.be/

 

Therapeutische zielsreading met kaarten

Klaarheid op jouw pad, dat is wat Martine Putzeys van CrystalClear aanbiedt. Een jarenlange ervaring met spiritualiteit en zielslezingen maakt haar vandaag een pure zieneres. Aan de hand van wat haar gidsen doorgeven en diverse kaartleggingen helpt ze jou overzicht te krijgen over de chaos in het leven. Stapje per stapje de sluier van jouw huidige problemen opheffen en jou inzichten geven om verder te gaan op jouw pad.

Martine werkt real life in haar praktijk in Velm (bij Sint-Truiden).

Je kan Martine contacteren voor meer info via +32 474 96 31 20 (liefst via sms of What'sApp).

 

SoulVision en SoulBalance

Carina Liket van Le Papillon helpt jou om terug verbinding te vinden met je ware ik, om zingeving in dit leven te ontdekken, jouw ziel hier op deze wereld in zijn kracht te zetten. Je vrij voelen om te kunnen zijn wie je echt bent.

Aan de hand van een coachend gesprek, energetische behandelingen, voetreflexologie, cranio-sacrale therapie, meditaties,... helpt ze jou weer op de juiste weg. Kom tot rust in haar praktijk in Borgloon.

Hier vind je meer info: hetzoetezijn.be/le-papillon

Je kan Carina rechtstreeks bereiken via +32 49 538 34 92

 

Begeleiding voor, tijdens en na de zwangerschap

Bij Stefanie Willems en haar collega's van La Nova Vita kan je terecht voor raad, coaching en praktische hulp en begeleiding tijdens de zwangerschap, de bevalling en daarna tijdens de kraamperiode. Je kan ook bij een zwangerschapswens de begeleiding al opstarten. Voor deze mentale ondersteuning van de mama's via coaching en therapie in alle fases van hun mama-zijn, kan ik Stefanie absoluut aanraden!

www.lanovavita.be

 

Slapen voor baby's, kinderen en volwassenen

Dr. Julie Vanderlinden maakt van de studie van slapen haar levenswerk. Als slaaptherapeut reisde ze de wereld rond om kennis te vergaren in verband met slaap. Ze specialiseerde zich in het begeleiden van ouders van baby's en kinderen die het moeilijk hebben met slapen, maar bied ook therapie en hulp aan voor volwassenen. Een slaaptherapeut met een hart.

Je kan terecht op consultatie in Mechelen, of online. Ook de opleidingen die ze in real life of via een online traject aanbiedt zijn top!

www.slaappraktijk.be

 

De Witte Zebra voor reiki, kinder+ en jongerencoaching

Als kinder- en jongerencoach wil Gwenda Beutels graag ieder in zijn eigen authenticiteit en  ontwikkeling ondersteunen. Ze werkt vanuit de hulpvraag van het kind en/of de jongere. Samen gat ze mee op pad  om via een oplossingsgerichte manier vastzittende emoties te overwinnen en hiermee om te leren gaan. Dit doe ze in combinatie met de natuur en eveneens Reiki-healing.

Alle leeftijden zijn trouwens welkom bij haar voor een Reiki-sessie. 

www.dewittezebra.be/

Kinder- en jongerencoaching

Mieke Raskin werkt al een heel leven met kinderen en zette de stap om er nog meer in de diepte mee bezig te zijn.

In deze drukke, veeleisende wereld is het voor kinderen die snel overprikkeld raken soms moeilijk om te functioneren. Het is dan van groot belang dat ze dicht bij zichzelf leren blijven: zichzelf leren kennen, hun krachten en talenten ontdekken, detecteren waar ze tegenaan lopen

en tools leren om hiermee om te gaan.

Met technieken als Schatgravers, Monsterkleurenspel en Sherborne bewegingstherapie voor kinderen.

www.miekeraskin.be


bottom of page